pTro på Fangekasa Bibelcamp

I uke 27 er pTro ilag med Norea Mediemisjon og Radio Øst på Fangekasa bibelcamping i Aremark i tidligere Østfold fylke. Tema for uka er «Media, misjon og musikk.». Alle møter blir sendt på pTro og på Kanal 10.

Programoversikt og konsertomtaler får du under. 

Program:

Mandag 5. juli:

Kl. 10: Bibeltime med Svein Anton Hansen fra Norea Mediemisjon

Kl 18: Kveldsmøte med Radio Øst, Taler Frode Granerud, sang Tone Anita og Roy Heier.

 Tirsdag 6. juli:

Kl. 10: Bibeltime med Svein Anton Hansen fra Norea Mediemisjon

Kl 18: Kveldsmøte med Norea Mediemisjon

 Onsdag 7. juli:

Kl. 10: Bibeltime med Svein Anton Hansen fra Norea Mediemisjon

Kl 18: pTro kveld med pTro-gjest

 Torsdag 8. juli:

Kl. 10: Bibeltime med Svein Anton Hansen fra Norea Mediemisjon

Kl 19.30: Releasekonsert med Morten Samuelsen, «Norea-ambassadør».

 Fredag 9. juli:

Kl. 10: Bibeltime med Svein Anton Hansen fra Norea Mediemisjon

Kl 19.30: Håpskonsert med Norea Music

 Lørdag 10. juli:

Kl. 10: Bibelsamling for hele familien med radiokanalen pTro.

Kl 19.30: Håps- og sangkveld med misjonsfokus. Norea Håpets Kvinner

 Søndag 11. juli:

Kl. 11-12: Gudstjeneste med Frode Granerud og Radio Øst. Tone Anita og Roy Heier deltar med sang. 

Konsertomtaler:

Torsdag 8. juli kl 19.30: Konsert med Morten Samuelsen

Du kan glede deg til en flott kveld med sanger fra Mortens nyeste album, gitt ut på Norea Forlag. Morten har gitt mye av seg selv i både tekst og melodier, og vi har med oss et helt orkester av musikere, til og med blåsere.

Med sin særegne varme i stemmen og unike formidlingsevne har Morten Samuelsen nådd mange hjerter med sin sang. Han har sunget siden han var 8 år og allerede som barn gav han ut mange kassetter med sin bror og far, kjent som «Morten, Espen og far». Morten Samuelsen er ambassadør for Norea Mediemisjon. Overskuddet fra konsert og CD-salg går til Norea Mediemisjon.

Barn under 16 år er gratis.

Hjertelig velkommen!

Fredag 9. juli kl 19.30: Håpskonsert med Norea Music.

Norea Music med stort band gir deg en helaften med fantastisk musikk og glede. Roald Arnesen og Elisabeth L. Sæth er musikalske ledere, og sammen med Morten Samuelsen, Anne Birgitte L. Bøe og en hel gjeng med noen av de flinkeste musikerne i landet vil dette bli en konsert du bare må få med deg. Mellom sangene blir det formidlet historier fra Noreas vidstrakte misjonsarbeid i områder av verden hvor både det å være en kristen, og å drive misjon, er meget krevende. For mange av disse kristne bak stengte grenser er radio, TV eller Internett eneste kilde til kristent fellesskap og forkynnelse.

Overskuddet fra konserten går til Norea Mediemisjon – en spesialenhet for vanskelige misjonsoppdrag i noen av verdens mest isolerte land og områder.

Konserten er en del av Medie og misjonsuka på Fangekasa Bibelcamp, som arrangeres av Norea, pTro og Radio Øst, hvor vi har bibeltimer hver dag, kveldsmøter og flere andre konserter.

Lørdag 10. juli kl 19.30: Håpskveld med Norea Håpets Kvinner

Gjennom sang og musikk ønsker søstrene Elisabeth Lillebø Sæth og Anne Birgitte Lillebø Bøe fra Norea Music å gi styrke og oppmuntring på trosveien. Vi vil dele sterke historier fra kvinner som har fått håp gjennom arbeidet Håpets Kvinner. Denne kvelden kan du både lytte til våre egne sanger, og synge med på kjente og kjære sanger og viser.

Klikk her for å kjøpe konsertbilletter til Fangekasa.