Fotograf: Asle Haukland.

pTro utvider!

pTro startet sendinger i Trøndelag torsdag 11. april 2019.
«Vi ønsker å tilby innholdet i vår radiokanal til så mange som mulig i Norge.» sier daglig leder Anne Birgitte Lillebø Bøe.


Hør intervju med daglig leder Anne Birgitte Lillebø Bøe nederst i saken.

Torsdag 11.april 2019 startet radiokanalen pTro sendinger på DAB+ i Trøndelag. Det vil også i løpet av de neste dagene og ukene bli startet sendinger i Nord Norge, og i Akershus.  Fra før har kanalen kontor og sendinger i store deler av Agder, Hordaland og Rogaland.

Daglig leder i pTro, Anne Birgitte Lillebø Bøe. (Foto: Asle Haukland)

pTro ble startet 1. januar 2018, og var en sammenslåing av tre radioer: Radio Gnisten (Bergen), Radio Sørvest (Stavanger) og Gimlekollen Radio (Kristiansand). Men har røtter tilbake til kringkastingsmonopolets fall i 1982.

«Vi ønsker å nå ennå flere i Norge budskapet om  Jesus,» sier daglig leder Anne Birgitte Lillebø Bøe. «Dette gjør vi gjennom variert kristen sang og musikk, troshistorier, aktuelle reportasjer fra det brede kirkelandskapet vi har i Norge – og andaktsstoff.» fortsetter Lillebø Bøe. «pTro er en kanal som når mange mennesker også utenfor kirke og bedehus og vi er glade for å kunne formidle det viktigste for oss på denne måten»

Befinner du deg i Trøndelag? For å kunne lytte til pTro, er det nødvendig med ett kanalsøk på din DAB-radio. Deretter skal du kunne finne oss i kanaloversikten din.