pTro-podden UKE 15, fredag 13. april

Blir det krisestemning på kirkemøtet når statistikken viser at Færre blir døpt, færre blir konfirmert, og færre går på gudstjeneste i DNK? Det er et av spørsmålene vi stiller i denne pocasten. 

I Ukepodcasten tenker vi å samle på ett brett noe av det beste fra radiouken som gikk, for deg som ikke hørte det da det ble sendt på radio, eller for deg som gjerne vil høre noen higlights om igjen. Planen er å publisere en ny ukepodcast hver fredag ettermiddag.  

I denne første ukepodcasten møter du ukens pTro-gjest Hildegunn Norbakken, som brenner for barn og ungdom, du kan høre historien om hvordan krangel rundt en ny lesebok i grunnskolen førte til opprettelsen av Norges første frikirkesamfunn tilbake på 1800-tallet, vi snakker om ny sangbok med tekster av salmedikteren Trygve Bjerkrheim, og Gry Solli forteller  om hvordan det var for familien da ektemannen hennes ble hardt rammet av angst og depresjon. I tillegg handler altså om kirken og kirk […]